De allerlaatste week om aan Groenst te werken. In week 9 moet alles ingeleverd zijn en wordt ons platform beoordeeld. Aangezien we het allemaal best wel druk hebben, is het even flink aanpoten deze week.

Last minute hebben we gekozen voor een totaal nieuw platform die we gemaakt hebbben met Wix. De reden hiervoor was omdat we met WordPress geen mooi, overzichtelijk platform wisten te creëren en Wix is gebruiksvriendelijker. Naar onze mening ziet Groenst er een stuk beter en professioneler uit.

Naast een nieuw jasje zijn we druk bezig geweest met het schrijven van artikelen. Iedereen heeft 3 artikelen per subtrend geschreven en deze zijn geplaatst op het platform.

De nieuwe tagline is verwerkt in de lay-out en het kopje ‘discussie’ is toegevoegd. Hier kan de doelgroep discussiëren over bepaalde onderwerpen zodat we wat interactiviteit op het platform hebben.

Daarnaast hebben we het verslag zelf over Groenst helemaal afgemaakt, de doelgroep nog sterker afgebakend en er voor gekozen om niet meer te vloggen. De reden hiervoor is dat het naar onze mening meer onduidelijkheid zou scheppen. Er was niet echt een vast format wat we konden aanhouden voor onze interviews en het was best lastig om geschikte personen te vinden. Na wat oefenen hebben we toch besloten de vlogs niet op het platform te plaatsen.

Na heel wat werk staat het eindresultaat wel online en we zijn er trots op. Groenst is nu pas echt geboren!


Geschreven door: Inger van Dijk

Advertenties