Deze dag begon wat anders dan normaal gesproken. In de hal hadden we met iedereen afgesproken om half 10 ’s morgens. Vervolgens liep de klas samen met René richting LantarenVenster waar deze week de Social Media Week plaatsvond. René had wat leuke gastcolleges voor ons geselecteerd die we zouden bijwonen.

De eerste lezing was van Roeland Diethorst, een neuroloog die sprak over de ‘happy button’ en hoe deze social media beïnvloedt. Vervolgens kregen we een gastcollege over Simyo en hun super users. Als laatste een gastcollege over snapchat, wat dat precies is en waarom het hot is. Helaas geen gastcolleges over onze trend, maar wel interessant allemaal. Vooral het eerste gastcollege is ons bijgebleven.

Na alle gastcolleges gingen we terug richting school en was het tijd voor de eerste presentatie van GROENST. De presentatie was kort en krachtig, maar viel helaas niet volledig in goede smaak. Behoorlijk wat feedback kregen we, maar wel punten waar we wat mee kunnen doen. De kern van alle feedback is meer specificeren wat GROENST is, wat ons platform inhoudt en op wie we ons richten.


Geschreven door: Chris Boshuizen

Advertenties