Een nieuw jaar betekend nieuwe vakken. Net zoals dit vak voor Actuele Trends & Thema’s. Deze week zijn we namelijk begonnen met de Kick-off voor dit vak!

Dat betekende dat we begonnen met informatie. We maakte kennis met een nieuw docentengezicht: David Huijzer. Rene Boonsta kende we allemaal al, dus die hoefde zich niet voor te stellen.
Nadat de voorstel ronde was geweest, kregen we de informatie over het vak. Wat word er van ons verwacht? Wat moeten we gaan doen? Met wie gaan we dit doen? Allemaal vragen waar we antwoord op kregen. En zoals elke Kick-off bijna altijd eindigt, was het tijd voor het vormen van de groepjes!

En zo ontstond ons groepje: Chris,Inger, Ellen en Angela. Samen konden we gaan overleggen naar ons onderwerp. Snel hebben we een lijstje met onderwerpen gemaakt en hebben hier een onderwerp uit gekozen. We gingen voor het onderwerp MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

Nadat we dit hadden voorgelegd aan de klas (elk groepje moest zijn of haar onderwerp even kort toelichten) was de eerste les van het vak alweer voorbij!


Geschreven door: Angela den Hooglander

Advertenties